top of page

Mogelijkheden & werkwijze

Stralen.png

Soul Home
Styling

Energiescan, kleur- en

stylingadvies bij jou thuis of online.

2 - 3 uur | v.a. € 175,-

Stralen.png

Voetreflex
massage

Een weldaad voor

lichaam en geest.

 

1,5 uur | € 85,-

Stralen.png

Soul Home styling
& voetreflex massage

Energiescan, kleur- en stylingadvies, inclusief voetreflex massage.

 

3 uur | v.a. € 350,-

“Ik wens dat veel mensen de kracht van een soulful interieur en Merle haar begeleiding daarbij mogen ervaren. Ik kan uit ervaring vertellen dat het de ziel ondersteunt.”
- Eline

Werkwijze

Al jaren begeleid ik mensen naar meer rust en balans via o.a. voetreflexologie. Je lichaam is je aardse, fysieke huis en in je voeten komt alles samen. Ze vertellen wie je bent en hoe het echt met je gaat.

 

Na een massage gaat iemand weer naar huis en komt terug in de omgeving die van invloed is op hoe hij of zij zich voelt. Als die omgeving niet een plek is waar de energie in een fijne flow stroomt, dan kan iemand alsnog blokkeren. Ik wil mensen daarom bewust maken hoe belangrijk het is om een interieur te hebben dat bij je past en waar de energie stroomt.

 

Soul Home interieurstyling begint met een persoonlijke kennismaking en een Soul Home Flow Scan. Met deze energiescan komen we erachter waar het in huis niet stroomt en welke blokkades er zijn. Ik kijk naar jou als persoon (of naar jou en je gezin) en creëer op basis van jouw leefwijze, wensen en inspiratie een persoonlijk interieur dat helemaal bij jou/jullie past. Flow, kleur, warmte en gezelligheid staan voor mij hierin centraal.

 

Voor een energiescan kom ik graag bij je thuis, maar het kan ook online door middel van foto’s en filmpjes worden uitgevoerd. Tijdens een sessie kun je mij al jouw (woon)vragen stellen. We gaan aan de slag met een interieur plan, waarbij we niet alleen kijken naar de beste kleuren, maar ook bepalen welke meubels en accessoires nodig zijn om jouw Soul Home te creëren. Na afloop ontvang je met een paar dagen de besproken punten beknopt uitgewerkt via de mail.

 

Het belangrijkste is dat je gaat voelen wat jouw interieur je te vertellen heeft en je gaat ervaren wat de toepassing van kleur of welke rol het eventueel verplaatsen van items hierin speelt. Ook geef ik graag tips om jouw interieur gezellig te decoreren.

 

Voor elke fase kan ik een advies uitbrengen. Of dit nu gaat om een restyling, verbouwing of verhuizing.

"Let's create your Soul Home together"

bottom of page