"A woman of Home"

Welkom! ​Ik ben Merle Kolf (60), heks, moeder, partner, zus, vriendin, collega en ik werk met heel veel plezier en passie als  Soul Home stylist, natuurgeneeskundig therapeut en heks.

 

Ik kan bij mensen haarfijn aanvoelen wie ze zijn en wat ze nodig hebben om hun huis een thuis te laten zijn. Wat 'klopt' er werkelijk voor je en hoe kun je, meestal met relatief weinig middelen, een warm en gezellig interieur creëren? Uit ervaring weet ik dat het een hele zoektocht kan zijn.

Mijn roots liggen in Suriname. Daar komt mijn passie voor een warm en gezellig interieur vandaan. Het talent voor het creëren en stylen met vormen, kleuren, materialen en compositie heb ik ongetwijfeld van mijn Voorouders en wijlen mijn ouders. Mijn vader maakte met liefde meubels van hout en mijn moeder de mooiste creaties op haar naaimachine voor mijn broer, zusjes en mijzelf.

Met deze passie ben ik vrienden en vriendinnen gaan helpen door het bedenken van passende woon- en interieur oplossingen. Vaak met een beperkt budget want een van mijn motto's is: “Alles is er Al”.

Ik help je graag jouw Soul Home te creëren.

Merle 2.jpg

Mijn missie

Slechts 20% van wat wij waarnemen is in materie zichtbaar. De rest is meer voelbaar dan zichtbaar. Daarom heeft je omgeving grote invloed op hoe jij je voelt. Met Soul Home styling wil ik mensen bewust en blij maken met een interieur dat echt bij ze past en dat ze helpt ontspannen en transformeren.

 

Om te veranderen is rust en balans nodig zodat je kunt voelen wat je echt wil en echt nodig hebt. Ik heb Soul Home styling opgericht omdat ik mensen wil helpen bij ingrijpende veranderingen in hun leven. Na een heftige gebeurtenis als bijvoorbeeld ziekte, ontslag, scheiding, verhuizing of gezinsverandering kan het helpen om opnieuw te beginnen en jouw interieur is daar onderdeel van.

voetreflexologie

"Do what your heart desires"

IMG_5061 (3).JPG