top of page

Voetreflex massage

M 12.jpg

“Als ik op de tafel lig bij Merle vergeet ik alles om mij heen en zink ik weg in een diepe rust. Ik kan en mag ontspannen.”
- Hanneke

Balans tussen lichaam en geest

Een voetreflex massage is een weldaad voor lichaam en geest. Tijdens onze massages ga je vanzelf rustiger ademen. Knellende gedachten vloeien weg en gevoelens van stress verdwijnen. Je komt uit je hoofd en in je lijf. Je komt op aarde, waardoor je kunt voelen wat wel en niet belangrijk voor je is. Het komt dan ook voor dat je na de massage ineens weet wat je wil of dat je duidelijkheid krijgt in een dilemma en een keuze durft te maken.

Hoe werkt het?

Door middel van zachte aanrakingen op de voeten, handen en het hoofd raak je heerlijk ontspannen. Ik raak specifieke punten (reflexzones) aan, waardoor blokkades in het lichaam en emoties worden weggehaald. Het is een ware beleving waarbij ik de energiecentra (chakra’s) op je lichaam energetisch scan en met behulp van edelstenen weer in balans breng. Ook gebruik ik de Tarot om je bewust te maken van je energie en je te helpen bij je persoonlijke groei. Daarnaast krijg ik, als het gewenst is en gebeurt, contact met je geliefde spirit (een liefdevolle voorouder) die je kan en wil helpen met de vragen en dilemma's die je hebt.

 

Voor wie?

De massage is geschikt voor iedereen die zich persoonlijk en spiritueel wil ontwikkelen en wil groeien. Oude emoties of vers verdriet worden met de massages verwerkt en je krijgt inzicht in wie je bent en wat je wil, zodat je lichtere stappen kunt zetten op je levenspad. Er wordt inzicht gekregen in problemen en het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. De massages worden gegeven als een op zichzelf staande therapie of in combinatie met een Soul Home styling product.

Voetreflexmassage & tarot reading

1,5 uur | €85,-

bottom of page